PEMBIAKAN KOLESTROL DI MR TUK TUK, NU SENTRAL KL

by - 17:08:00

Assalamualaikum and Hye.

Makan dekat mr tuktuk  ni dengan kakak aku. Random ja pergi makan sini sebab tak tahu nak makan dekat mana. Haha Masa ni pergi nu sentral sebab akis nak cari barang dia. 

Menu dekat sini makanan thailand. Yelah nama pun mr tuk tuk kan. Moto teksi tu.
Price dia agak pricey dengan portion dia yang sedikit. 

Mr tuktuk ni depan celebrity fitness je.

pulut mangga dia sikit je kan. Aku dah kata portion dia sikit bebenor. kejap je aku makan.

Aku order teh ais thai ni. Aku suka sebab sedap.

Kakak aku order green tea. 

Telur dadar dengan tomyam ayam.
Kalau makan tomyam mesti nak makan dengan telur dadar.

Green curry ni kakak aku order. Aku tak reti makan green curry ni. Tak kena tekak pulak. hahaha

Chicken wings ni sedap jugaklah. cuma oily sangat

Overall dekat sini okaylah. Sedap jugak cuma pricey lah untuk portion dia sikit je. Bagi aku sedap lagi absolute thai. Hahaha 

Masalah kami adik beradik tak reti nak cash out duit. Nasib baik ade cash sikit dalam wallet aku. hahaha

Okay bye.

You May Also Like

1 comments

  1. Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/
    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
    Terima kasih sekali lagi..

    ReplyDelete