cousin's wedding

by - 00:38:00

Assalamualaikum.
Hye.

Aku ni selalu lupa nak publish post. Baru buat suku dah lupa nak sambung. Lepastu berhabuk dalam draft. Hahaha Nak cerita pasal wedding cousin aku haritu (lama dah ekceli) dekat PD jerr. Bukan jauh mana selangor dengan PD tu. 

Aku ni jarang nak attend wedding. Malas sebenarnya. Tapi sejak dah makin tua ni. makin banyak pulak wedding nak kena attend. Tapi kelas aku sabtu so ramai yang aku tak p pon. Tapi ni cousin aku. Kang aku tak p mahu bising bapak aku. Ahad aku konvo. Boleh lah kalau nak feeling2 pakai baju konvo tepi pantai. Hahahaha

Pagi sabtu baru gerak. Sampai dekat masjid tak ade sape lagi sampai. Menunggu lerrr Dua belah family mai. Nak buat cemana kami awal dari pengantin. hahaha


Sepupu aku yang perempuan. Dia muda aku setahun kot. Aku tak ingat.

Akad nikah. Diorang memang muda lagi. Sebaya kot. Lama dah couple.

Lama gila masa ni. Selamat Nikah dah pun.

hantarans pihak laki n perempuan.

Sekeping reramai bergambar sebelum nak pergi dewan. 

Masa dekat dewan ni aku tak ade pun sebab diorang sampai dewan lambat. 

Aku nak p shoot konvo (kononnya) dekat pantai. Alah kejap je. Nantilah aku update gambar. 

Semoga diberkati oleh Allah bagi kamu berdua dan diberkati atas kamu berdua dan menghimpunkan kamu berdua dalam kebajikan.

Ayat copy paste dari google. Hahaha

Tahniah Aqila dan suami.

Okaylah bye. 

You May Also Like

2 comments

  1. same la mcm kite..dlu nikah baju kuning.ehhee

    jom main game follower :) https://rinhijabist.blogspot.my/2017/11/game-tambah-follower-kencang.html

    ReplyDelete