Tak tahu nak cerita ape..

by - 08:05:00

Assalamualaikum

hye.

Aku ni tetibe blank. Selalu macam tu.
Bila dah semangat nak update entry je aku blank lepas tu duduk dalam draft je entry aku ni..
Bersawang..

Aku rasa aku tetibe blank sebab aku punye aktiviti ni hari-hari aku buat aktiviti bende yang sama. hehehe

Ape je lagi aku buat bangun siap pergi kerja. Buat kerja berlambak tu. Tak pernah habis. Lepas tu makan, lepas tu merungut. Ape lagi ape lagi hehehe

Main dengan budak-budak ni lah masa nak release stress. Nasib kerja dengan budak-budak.. Tapi kadang-kadang diorang pulak menambah stress. Nasib sayang diorang. Hehehehe

Ni gambar kitorang bertiga lagi. Hahaha
Ahad lepas pergi mytown  cheras sebelah ikea tu..
kemana je kitorang ni nak berjalan. 

Dah asyik2 the mines, alamanda, ioi city... Kita p jauh sikit lah kadang-kadang. Walaupun mytown ni tak jauh mana pun sebenarnya. Cuma jam je.

Kadang-kadang dalam group whatsapp tu memasing cakap stress kerja, stress belajar. Sesama sendiri luah perasaan. Dah nama kawan... hahahaha

Ni je lah geng nak melantak pun. Order kemain banyak jenuh menghabiskan. 

Menu makan aku simple tapi aku ni memilih sikit. 
Tapi aku syak aku dah makin gemok. Sebab aku rasa lengan baju aku mengetat. Ke baju tu mengecut? Eh. Hahaha

Aaaaa aku kering idea dah. Nak nak citer ape lagi neh.. sobsob nangis. 
Dah aku nak tidur. bye.

You May Also Like

0 comments