Pembiakan Kolestrol Meatball Ikea, Cheras

by - 01:54:00

Assalamualaikum,
Hye.

Haritu masa pergi MyTown dengan iera and ros, iera ajak makan meatball ikea. Sanggup tu beratur pepanjang dengan iera. Ros aku paksa tunggu kat meja. Kang tak ade tempat pulak nak duduk. Hahaha




Bukan meatball je kami order. Kepak ayam wajib ade. Kek pun wajib jugak sebab sedap sangat. Roti penambah selera and Mushroom soup. Merah-merah tu dessert tu sedap jugak.

Food court ni dekat level atas, masa naik nak masuk tempat showroom ade nampak. Orang ramai kalau hujung minggu. 


Saja nak try dessert kaler merah tu lupa nama dia ape. Sedap jugak masam-masam. Dia buahan jenis berry tau.


Mushroom soup dia masih maintain rasa dia.


Fries tu nasib dapat habiskan. Kek tu sedap sangat. Kita orang bertiga ni memang hantu kek. Sedap je berebut habiskan. Haha. Sos pun wajib ade jugak. Melayu kot mana boleh tak makan pedas. Haha

Overall memang suka je makan meatball ikea. Tapi tak adelah nak selalu. Tapi bagi aku rasa dia dah kureng sangat. Ayam dia tak sedap sangat. Daging dia pun macam bau sikit. Tapi banyak jugak dengar review macam tu. Ade yang kata nak sedap dekat ikea damansara. 

Kalau nak try jugak boleh ke ikea cheras or ikea damansara.

Bye uolsss.

You May Also Like

0 comments