My Weekend

by - 00:00:00

Assalamualaikum
Hye.

Hujung minggu aku simple je sebenarnya.
Ada weeding kawan baik aku dekat dengan rumah dia je. Dekat jugaklah dengan rumah aku.
Itu nantilah aku story.
Lepas wedding tu, iera ajak pergi the mines. Aku on je lah sebab aku nak amek jam tangan aku repair dekat sana. Iera ajak tengok wayang. Aku okey je sebab aku tengah stress. Boleh lah nak release sikit. Mula-mula nak tengok cerita Baby driver, tapi sebab lewat sangat.

So tengok cerita valerian.
Dapat harga murah RM 10 jerr. Pakai Maybank punye card. Ingat jangan pakai wave tau! pakai pin number!. 


Disebabkan wayang lagi sejam kitorang melepak kongsi makan icecream 2 scoop ni. 
Sebab tak dapat icecream dekat rumah pengantin punya pasal. Hahaha 

Masa beli pop corn tu aku usha je bende alah ni pastu aku tanya adik kaunter tu dia siap amek dua-dua kaler tunjuk aku. Lawa. Terus teringat tak ada cawan siap ade straw lagi dekat opis. 

So, terus grab. Murah masa ni. Aku mintak air ice lemon tea. Takut nak minum air gas sebab aku tengah sakit perut melampau tatau sebab ape. 

Pulun snap dalam gelap tu.

Rasa macam nak buat review tentang cerita ni sebab memang best. 

Terus harini bawak pergi opis. Semangat nak minum air uolsss.
Hahaha

Hujung minggu aku selalu hambar. Ni kira tak hambar lah siap p berjalan dengan kawan-kawan. Hahaha Bertiga je sebab paan nak kena balik rumah, syahir nak balik penang dah.

K bye.

Love, 
Yaya
Saranghae

You May Also Like

0 comments