Wednesday, 5 July 2017

My practical story 2

Assalamualaikum
Hye,

Walaupun dah 7 bulan habis. Tapi ada aku kesah.
Dah lah aku tak dapat selamatkan external hard disk.
Ni je yang ada dalam phone.
Redha.

Aku ni nak buat kerja kene ada mood. Tapi mood nak buat report ni asyik kelaut beb.
Bila dekat rumah asyik nak tidur je. Puaka betul katil aku ni.
End up aku p buat kerja dekat Alamanda.


Kemain order Americano.
Eleh kopi o je nama typical nya. Haha

Tapi kadang-kadang order jugak air fav aku green tea.

Sedap wooo bende alah ni. Tapi dia limited edition. Masa christmas je ada. 

Adalah kadang-kadang buat self reward.
Ni masa report dah siap. Kasi lah chance. hihihi

Viva Presentation day. Sepatutnya aku p uni sehari sebelum. Tapi aku tak sihat pulak. 
Makanya aku p pagi tu. Presentation pukul 2 petang.

Disebabkan aku tak sihat, makanya muka aku nampak pale dan lifeless..
Tak best langsung. Aku snap gambar pun aku rasa semua gambar aku buruk.
Tak syoknya. Nasib tak mengganggu mood aku nak present.

Aten. Aten punye presentation superb! 
Dia ni buat ape semua hebat. Ape rahsia? Dahlah cantik.

Aku? Dah macam ustazah bagi ceramah dah.
Nasib presentation aku pun superb (puji diri) Hahahaha

Kak Aisyah present pun hebat jugak. 
Ni masa kak aisyah nak balik dah. Tu snap lelaju tu.

Dengan aten. Benonya gambar ni gegar. Jadi aku black and white kan jelah.
Dah gambar ni ni je ade dalam phone yang tinggal.


Alhamdulillah. Siap dan selamat dihantar.
Sampai tak tidur, makan tak teratur. Asyik makan manis je sebab nak tenaga. 
Alhamdulillah aku dapat A. 

Love, 
Yaya
Saranghae

No comments:

Post a Comment