Tuesday, 2 May 2017

My practical story

Assalamulaikum.

Hye.

Lama simpan dalam draft.
Aku tahu aku punye practical training dah 5 bulan berakhir. Malah aku dah habis kerja temporary dekat mont kiara pun baru aku nak cerita pasal practical aku. Alah nak buat macam mana dah aku busy dan buat-buat busy. Sekarang baru ade mase nak update story. Aku pun rindu nak blogwalking.

Saja nak abadikan dalam blog jugak. Rindu students. Diorang baik sangat. Kalau nampak aku dari jauh je dah jerit2 panggil nama. Tapi masa aku dekat mont kiara ni aku tak rapat pun sangat dengan students. Diorang tatau pun nama aku. Diorang tahu aku librarian dan diorang panggil aku miss librarian je. Haha

Alhamdulillah aku habiskan praktikal dengan baik dan aku capai pointer baik sem akhir.
Aku mengajar jugak dekat sini. Dalam masa sama aku pun banyak belajar dari students especially. English diorang power2 doh. Siap ade  yang sleng france. Aku pon tak paham kadang2 tu. Tapi aku learn macam macam.

Gambar banyak dalam external aku. Tapi external aku tengah buat perangai pulak. Tak boleh baca. Hahaha
Nanti kalau dah boleh repair aku nak upload lagi gambar. Ni yang mana ade je aku upload. Bye.

Demi report. Tampal barcode pun snap gambar. dah lah pakai timer. Hahaha sekali mase present lecturer aku perasan gambar aku pakai timer hahahaha 

Persembahan Christmas kot masa ni. 

First time hias pokok christmas. 

1 comment:

  1. hai yaya.
    baca blog ni teringat I zaman muda mudi waktu jd student dulu.

    All da best k.

    Jarang jumpa orang yg nak jd librarian.

    ReplyDelete