Monday, 10 April 2017

I just need a rest

Assalamualaikum

Aku sekarang memang duduk rumah je. Bosan jugaklah.
Tapi best pun ada. Dapat rehat.
Lepas je aku habis viva, seminggu lebih lepas tu aku terus kerja dekat satu international school dekat KL..
Temporary je. Ganti orang cuti bersalin.
Habis dah kerja sana.

Best. Nanti aku story pasal practical aku sekali.
Dah ade dah entry  tu dalam draft tapi tak publish lagi.
Tah bila tah nak publish.

Bila aku tengah syok macam ni. Ohhh world.
Mesti ada yang aishh..
Mulut orang kan,
Mesti ade punye mulut puaka yang tanya
eh tak kerja lagi ke?
Tak pergi kerja ke?
Belajar tinggi2 tapi tak kerja?
Menganggur ke?
Memilih kerjalah tu!

Ohoii paham tak erti dah penat belajar?
Just give me some time and space.
Aku nak rehat jugak.
Masa dah kerja mana ade boss nak mesej kata library/opis cuti harini.
Tak payah datang kerja tanpa tolak AL.
Ade? tak kan!
So, just give me some rest. I really need it.


Aku nak layan korea drama dulu.
Banyak cerita nak marathon ni.

Just missed to do this. 

Sighh