Lego Art Work

by - 09:22:00

Assalamualaikum,

Hye.

Aku dari kecik memang suka main lego. Sampai le sekarang. Kalau nampak lego je aku jadi macam wow sangat. Serius.

Seronok tahu tak! Rasa macam what a great world. Gitteww.

Ni aku jumpe dekat FB. Masa aku first bukak pic ni aku jadi macam eh syoknya. Eh nampak real lah! Yelah selalu tengok orang buat lego city je kan. Tapi ni lego in real ! Very Amazing! Ade tak jenis minat macam aku ni? hahaha






















You May Also Like

3 comments

  1. comeeeelnyaaaaa .... Minat dengan lego, tapi takdelah minat gila gila. sekadar suka . hehehe

    ReplyDelete
  2. kiut je... btw, jemput singgah tempat saya =)

    ReplyDelete
  3. Cantik dan kreatifnyaa gambar2 tu.

    ReplyDelete