Saturday, 17 September 2016

Mini update

Assalamualaikum.

Dude aku ade banyak benda nak cerita sebenarnya. Rindunya nak update story sendiri dalam blog. Tapi aku baik rumah je dah terbongkang tido. Kalau ade masa sikit je aku busy buat kerja. Macam mana ni bila lah aku nak berubah. Hahaha

Oh ya doakan aku berjaya untuk internship ni. Doakan aku dapat harungi internship ini dengan berjaya dan aku dapat buat special project yang dapat menambat hati supervisor supaya bagi aku markah banyak-banyak. Haha

Tunggu kerajinan aku untuk update entry banyak-banyak sebab memang berlambak entry aku nak kongsikan dalam blog aku ni. Mintak-mintaklah semua cerita hanya cerita yang best-best sahaja. Fuhhh



Oh ni dengan zimah kawan aku masa dekat uitm merbok. Zimah course lain tapi kitorang rapat jugak disebabkan anis. Ni pun masa majlis resepsi anis. Nanti aku update story pasal wedding anis okeyh. 

Macam tak percaya je aku jadi bridesmaids anis hahahaha yelah sebab aku ni gemok kot. Aku redha je naik turun pentas snap gambar sana sini. Hahaha Dan nak buek macam mano.

BYE~