Tuesday, 23 August 2016

where you go?

Hai. Assalamualaikum

Ya rabbi lamanya aku menghilangkan diri. Aku ni tengah praktikal sekarang. Taklah jauh mana pun aku praktikal dekat putrajaya je. Kalau perjalanan pergi tu dalam 15 - 20 minit kalau tak jammed kene gerak awallah. Kalau perjalanan balik tu nak 30minit ke sejam jugaklah. Sampai kematu aku drive kereta tu.

Balik rumah dah penat. Kalau aku tak solat lagi, aku solat then maghrib je aku dah terbongkang atas katil. Mana taknya pukul 5.30 pagi dah kena bangun. Siap bekal semua. Penat weyh. Fuhhh




Aku ada banyak bende nak story sebenarnya nanti aku dah ada masa aku nak story. Okey bye.

1 comment: