Friday, 13 May 2016

Short update

Assalamualaikum

Right now everyone is busy. let each one do not want to talk to each other in the house. 
Eh eh tak lah. sebenarnya satu rumah tak sihat. Aku kalau dah start sakit kepala je, badan dah start rasa panas aku terus pergi mandi lama-lama. Sampaikan sehari aku mandi 4-5 kali. Takut demam punya pasal. Yelah ni kan dah nak minggu akhir kalau demam nanti susah. 

Biasalah kalau minggu akhir kerja memang gedebuk berlambak dan jangan pulak hairan kalau satu masalah tu mai, nanti masalah lain pun mai macam berlumba-lumba. Tabah jelah...

Lecturer pun dah bagi tarikh test. Final test, test lain-lain. Assignment ilearn, aku kalau terlepas je cepat-cepat tanya orang. aten bila paper ni? Awin bila hantar ini? Biey bila tarikh present ni? Caroll mana bende ni? Nahhh sampaikan assignment aku ade dekat orang ni, assignment dia dekat aku padahal dia bukan group aku.! dasar sangat dua-dua kalot!

Up sikit gambar dengan dieyan.

Kadang-kadang aku rasa macam nak pinjam je otak si dieyan ni. Pandai sangat.
Dia boleh study tanpa henti berjam-jam. Kalau aku dah lembik kiok habis dah. Ishhh i adore u sis (ayat dieyan)

bye.

1 comment: