Monday, 2 May 2016

Pembiakan kolestrol di WindMill, Aeon Shah Alam

Assalamualaikum

Okeyh ni cerita lama jugak. mase kitorang pergi aeon shah alam ritu.
Bila dah pergi macam tu mesti masalah besarnya ialah nak makan dekat mana?
End up kitorang makan dekat windmill.

Windmill ni mostly makanan siam.
So, opkos akan order tomyam! I like.

First time masuk windmill ni aku dah teruja dah sebab kedai ni cantik sangat!
Menu masakan pun boleh tahan best.

Tapi kalau nak kata makanan siam macam ni aku lagi sronok dapat makan dekat asama sungai petani. Masa belajar dekat kedah dulu, kalau ada rasa nak makan makanan siam je mesti pergi asama. rindunyaaa

Rambang mata pilih menu

Cantik kan?!

Air limau ni best sebab masam dia sekata sangat

Tembikai pun okeyh2 

Tomyam di hidang macam ni dan ada api tapi api tu menghadap kila dengan yati so tak nampak. Alahhh gambar tomyam tak snap sebab dah start melantak tak sempat nak ingat kamera. haha

Mintak telur dadar dapat telur mata. Melantaklah seketul sorang.

Yes! sedap sangat pulut mangga ni. Tapi bagi aku dekat kedah dulu lagi best

Melantak sampai penuh meja. ish ish ish

Dessert beli seketul je kongsi 3 orang. Boleh la... ice cream dia sedap!

Dah masing-masing jenis bila makan nak ada penutup so kena beli makanan manis jugaklah.
Makanan dekat sini sedap. Tomyam dia marbeles, harga dia macam nak kata mahal sangat sampai beratus tu taklah. Tapi standard dalam mall orang kata. 

So, korang pun kena try jugak!

1 comment:

  1. amboii menggoda betul pulut mangga tu...! huhuh =)

    ReplyDelete