Wednesday, 27 April 2016

The dramatic Monday!

Assalamualaikum.



This Monday is a very dramatic Monday! I just feel like do not want to go through this week. The first day of classes on Monday made it tears. So sad! Morning classes can still survive with a big smile because still want to positive myself plus  I has a test that morning. Read the note like crazy! but the question out just have only one that is in the note! 

Menangis weyh! Mata bengkak-bengkak tidur tak cukup. Tapi Alhamdulillah soalan no 1 boleh jawab dengan jayanya. Terima kasih dr bagi soalan tu. Tapi soalan ke dua tu, saya tak ingat saya isi ape dekat chapter 1 research saya. Maaflah kalau grammar saya berterabur. Sila baca dengan tenang. 

Kelas kedua pukul 11 okey jer sebab yaya pun masih positfkan diri. 

But.

Duduk library nak buat sampai siap. Tapi bila dah sampai bilik p bukak lagi sebab rasa ada salah dan ade je yang tegur. Percayalah tu perkara paling sedih. Nasib tak payah print. 

After class, Yaya, Aten, ceroll and fiy decided to continue doing killer assignment in the library. Yaya pun tak tahu kenapa yaya boleh menangis dekat library sambil lap-lap air mata dekat tudung. Aten pun boleh nangis siap muka merah-merah tahan stress! See, not me only!

Sebenarnya yaya tak pasti yaya yang emo atau memang kerja tu susah. Sampai migrain lah kepala otak ni hadap bende alah tu. Sampai sekarang tengah taip ni pun kepala yaya masih berdenyut-denyut. Esok pulak ada test. Test lagi. 

Hadaplah muka seketul besar ni sebab takut rindu pulak nanti hahaha

 Ya Allah. Penyakit lupa pon makin menjadi-jadi. Ya Allah sembuhkanlah yaAllah.. Sedih sangat. Bye. 

2 comments:

  1. memang sekarang musim test, presentation, submit assignment and quizzes. bertabahlah =)

    ReplyDelete
  2. All the best yaya utk exam n semua semuanya.

    Yg gambar last tuu kelakar. Semangat haaa yg laki belakang tuuh ambik gamboo ..

    ReplyDelete