Thursday, 7 April 2016

Mid Sem Break Ooyehh

Assalamualaikum

Hai. Semester break has begun. But I could not have wished to have fun because I had a lot of assignment.

Poyonya aku siap taip english padahal grammar pun berterabur. Fuhhh bye. Happy holiday

Balik awal sebab jumaat kelas tak ada dah ganti dengan test hari selasa.
Khamis ada kelas 2 petang sepatutnya tapi pukul 1.30 baru tahu kelas cancel.. Haish kalau tahu lepas consult dengan lect pasal assignment individu dengan kila tu terus aku balik rumah.

Tak ape. Ada hikmahnya.

Gambar semalam dah sampai depan pagar rumah tapi tak ada orang dekat rumah.

3 comments:

  1. Muka bahagia boleh balik ^^,

    ReplyDelete
  2. teringin sangat nak sambung belajar lagi tapi cannot. Sebab ada prosedure yang membuatkan saya kena tunggu lagi tiga tahun. Is like @#$%^^. haishhh... sonok je tengok orang bawak buku blajar walaupun kita tahu belajar tu stress but know what being a student life stress dia lagi best sebenarny7a.

    ReplyDelete
  3. study kat mana ? cik belbel pun tengah mid sem ni :)

    ReplyDelete