Wednesday, 2 March 2016

Supernatural

Assalamualaikum.

Mari mengimbau kembali memori-memori yang indah melalui folder gambar whatsapp saya dan saya mendapati tarikh album ini bertarikh 31 Januari dan 1 Februari. Kenangan yang best dan gembira saya bersama-sama kawan baik saya sejak sekolah. Ohh 8 years and still counting. Ekceli aku rapat dengan iera lebih dari 8 tahun. Kira-kira 10 tahun. 8 tahun tu bila sekalikan dengan roslinah. Kawan rapat sejak form 4. 

Ekceli ni kesinambungan entry pergi Melaka itu hari dah sebulan dah pun. Tapi ade aku kesah. Ade banyak lagi gambar aku tak upload. Aku kena korek masa aku untuk update entry selalu dan aku kena move on daripada asyik tengok student portal untuk daftar course. 

Dekat pantai Klebang with iera

 Kami nak bergambar dengan haiwan-haiwan ni tapi masing2 penakut. Hahaha

 Tengok ni aku nak bergambar dengan kambing tu. Tapi kambing tu ganas sangat. Jadi aku selfie dari jauh je..

 Dalam boat nak pergi monkey island.

 Selfie dengan ayam weeeee

Hai... Rindulah kawan-kawan sekolah ni. 

Aku kalau bab berkawan ni aku selalu amek dari hati. Kawan dari hati. Kalau kawan sedih aku pun kene sedih sama. Kawan ade masalah, aku kena ada sama. Wahh sedihnya bila nak bercerita. Nanti sapelah kawen dulu kan.. Aku rase macam roslinah je yang kawen dulu ni.. Hahaha 

Bye. Salam rindu. 

No comments:

Post a Comment