Sunday, 13 March 2016

Sibuk.

Assalamualaikum dan Hai. 

Lately memang busy sangat. Aku nak blogwalking pun tak menyempat. Bukak laptop untuk download note dalam ilearn je. Lepastu dok print note pastu letih mata terus tidur. 

Yati tak sedia lagi nak bergambar tu. Nina malas layan. Kita ngan kila je over senyumm hehehe

Baru week two dah rasa macam nak pecah kepala otak sebab banyak sangat nak kena pikir pasal tajuk assignment itu, idea untuk assignment ini. Bukan aku je okeyh bajet-bajet busy, tapi aku tengok kila dengan yati pun kelam kabut sama. Yelah masing2 tahun akhir kan. 

Okeyh yati dah bersedia sekali. Ni try fish eye baru yati beli tapi tah kenape kabur tah. Penat aku dok lap-lapkan fish eye dia tapi cenggini jugak rupe dia. Ke memang fish eye macam ni erk?

Aku lagi pening nak pikir pasal intern. Aku kadang-kadang rasa nak nangis. Penat kepala otak sangat sampai rasa nak balik rumah je duduk rumah tak nak balik puncak. Haishhhh perangai.

Abaikan eye bag tah berapa kilo tu. Badan aku makin gemok lah. Sebab aku asyik melantak je. 

Malam-malam kalau aku terjaga je, mesti aku hadap laptop sambil melantak biskutlah, melantak maggilah, melantak keropok mami, eh macam-macam lagi aku telan. 

No comments:

Post a Comment