Monday, 21 March 2016

Jom ikut ke sekolah saya !

Assalamualaikum.

Jom ikut aku ke sekolah aku. Haha pergi kelas je pun. Hari isnin kelas aku ada dua kelas je. Tapi pagi tadi kelas research komputer buat hal. Tak dapat lecturer aku nak mengajar. So, buat perbincangan untuk research je. 

Aku belajar dekat UiTM Puncak Perdana. UiTM Puncak ni dekat Shah Alam je. Dekat je dengan rumah aku tapi bukanlah dekat sangat dalam 45 minit ke sejam macam tu.

Tadi lepas aku habis buat perbincangan tajuk research aku dengan lecturer aku berbincang je dengan kawan-kawan aku pasal subject lain. Haishhh terutama praktikal. Haiyooo pening kepalak ku.

Berikut adalah sedikit gambar(s) aku dalam kelas tadi. Gambar dari phone ating sebab dia pakai phone lawa. Iphone 6s gitteww opkos muka aku jadi flawlesss je

kak caroll 

Bieyy

Errr poyo fitri 

eh bajet busy pulak 

Tuan punye phone hahaha

Si ating ni mesti mengredho je nak kena whatsapp semua gambar aku hahaha
Nasib lah dapat kawan macam ni. 

Awat tak ada gambar sekolah aku pun? Apasal banyak gambar aku je ni? menghadap jelah korang hehehe

4 comments:

  1. perkara biasa tu semua benda nak down masa kita tgh excited..hahahah

    ReplyDelete
  2. Muka pasrah jee tuan pnya handphone ... :D

    ReplyDelete
  3. dkt ngn umh kite je uitm ni..
    mmg redho je la sape pakai ipong
    follow sini.. btw jemput follow blog sy
    http://belogzeera.blogspot.com/

    ReplyDelete