Friday, 18 March 2016

Dating with my honey

Hai lama tak jumpe korang.
Assalamualaikum. ..
Hai semalam aku dengan housemate aku keluar. Lepas kelas aku dengan yati habis je, balik tukar baju kejap terus keluar. 

Ekceli keluar nak tukar baju kurung yati beli tu koyak dekat seksyen 7, kebetulan aku nak beli barang untuk aku menjahit, so aku pun okay aje..

Sebelum keluar kena bergambar dengan si yati. 

Eh kila join sekali. Dah ni phone dia pun kitorang guna. Hahaha

Dah sampai belakang pun snap lagi dengan yati. 

Qila join lagi ni . Haishhh

Yaya pergi amek kereta kemain hengkorang dok posing ye! 

Lepas habis selfie terus gerak seksyen 7. Dapat pulak parking depan2 jakel khemah ni memang molek sangat lah. Tak payah nak jalan jauh-jauh sangat. 

Yati beli baju dia dekat jakel khemah ni. memang murah sebab tengah sale baju yang lama-lama. Tapi non hado untuk saiz sado terlebih macam aku. saiz kecik molek macam yati je yang ada. 

Korang kena check betul-betul ye sebab baju sale kan. Kadang-kadang dah rosak sikit. So, masa beli kena check betul-betul. Kalau tak jadi macam yati ni. Dia beli terus p bayar tak check baju tu dah terkoyak. 

Punyelah tak sabar si yati ni nak p tukar baju dia. 

Sampai tertinggal si kila dekat belakang ni tak lintas-lintas lagi. Hahaha

Lepas dah tukar baju yati diorang teman aku pergi beli manik untuk buat veil untuk hakak aku tunang. Haruslah yati jadi model aku dari aku beli kin tudung tu sampailah manik sampai dah jahit manik yatilah model aku yang tak berbayar hahaha

Tersipu-sipu malu dia jadi model veil untuk rumate dia. Hahaha

Lepas habis membeli manik terus gerak ke aeon shah alam yang dekat dengan stadium tu. Aeon baru bukak dekat situ. banyak kedai tak bukak lagi.

Yati dengan kila sibuk nak melantak boat noodle tapi penuh sangat. Dengan tengok orang beratur panjang dan lama gila. Terus kitorang cancel nak makan boat noodle. Tak semenggah aku nak beratur pepanjang macam ni. 

Kila ni asal dari segamat. Bila dia tengok segamat rail je dia terus hilang keruan nak tangkap gambar. hahaha tapi yati menyibuk lah pulak. 

Berhenti tepi dulu pikir nak makan mana ni?

Berkerut-kerut dahi dok pikir nak melantak ape ni?

Kita jalan tengok level lain lah nak melantak mana.. 

Akhirnya melantak dekat windmill. Sedap jugak melantak dekat sini. Nanti aku story dekat entry lain pasal restoran ni. Best!

Jap snap gambar kita elok sikit walaupun dengan anak tudung dah kebelakang, tudung dah kedepan sangat, baju senget sebelah. Lantak pi!

Smangat pilih menu diorang dua orang ni. Kemain hengkorang ye!

Bila dah kekenyangan terus jadi anti sosial si kila ni. 

Nanti aku sambung story.  Aku tak ada masa sangat sekarang ni sebab banyak sangat assignmentnya. Bye uolss!

1 comment:

  1. Baju sale mmg kena hati hati pilih sbb kdg3 baju guu dh lama dlm stor dan kain dan rosak .

    ReplyDelete