Tuesday, 23 February 2016

Trip to Melaka: Elephant Show

Hai. Sambung lagi entry dekat melaka. 
Dah khatam ke entry yang ni

Klau tak khatam lagi, jemput-jemputlah khatamkan. Hehe

Jadi, harini nak sambung lagi cerita dekat Melaka. 
Tapi kalini nak cover cerita masa elephant show. Aku suka show yang ini. Sebab comel sangat gajah-gajah ni buat macam-macam gaya. 

Lepas kitorang pergi reptile house, kitorang berehat bawah pokok sambil selfie sampai tak perasan dah pukul 10 lebih. Berlari-lari anak kami masuk ke elephant show. 

Entry ni mempunyai gambar yang sangat-sangat-sangat banyak. 
Jangan korang muntah sudah tengok gajah ni.































Fuhh nampak gayanya mampu watermark gambar gajah ni banyak ni je. Bertemu lagi dengan entry gajah yang seterusnya. Harap bersabar dengan kekdaah aku ni yang suka tangkap gambar. Harap jugak korang tak muak . Hahaha bye



1 comment: