Wednesday, 17 February 2016

Dreams: My Sweet Bedroom

Assalamualaikum.

Aku ni kalau berangan memang tak sudah. Kemain dalam otak ni dok pikir nak itu ini. Macam untuk bilik tidur aku ni. Aku punye berangan nak itu ini macam bilik tidur aku ni besar sangat padahal sekangkang kera je. 

Maklumlah berangan tu kan free. Sebab tu aku dok pikir yang melampau-lampau. Bila aku tengok dekat google aku terus kata "hah nanti aku nak buat macam ni". At last tak dapat buat pun sebab tak ada ruang pun nak buat cenggitu. Hahaha 

Bilik aku ni ekceli aku kongsi dengan hakak aku yang no2. Dia kerja dekat sarawak dan dia kalau balik sini pun dia jarang tidur dekat bilik ni. Dia suka tidur dekat bilik bawah. Aku pun kongker habis bilik ni. Tapi ada jugak barang akak aku dekat bilik ni. Yelah bilik ni bilik dia jugak. 

Aku tengah ubah suai bilik aku tapi aku buat sikit-sikit je sebab ikut kemampuan bajet aku. Aku ni kan masih belajar mana ada duit banyak-banyak nak upah designer. So, kebanyakannya aku berpandukan google jerrr. 

Jom tengok bilik idaman aku:
Semua gambar ni aku amek dekat google image.








Oh ini semua angan-angan sahaja. Tengoklah hasilnya bagaimana. hehehe

6 comments: