Thursday, 18 February 2016

Anugerah Hari Yang Indah 2

Kali ni versi throwback.
Sangat kisah lama. Zaman berat badan tak macam sekarang.
Sekarang aku gemok. Dulu pun gemok.

Gambar daripada facebook.
Tak tahu pulak masih ada. tapi dekat gambar banyak ada url blog lama.
Dulu rajin blogging. Rajin bawak kamera pergi kelas.
Sikit-sikit nak snap gambar.
Bende remeh pun tangkap gambar jugak.

Ada gambar yang masa diploma dekat merbok, ada mase dah degree dah pun.
Rindu classmate diploma yang best!

Gambar semua aku dah tak editkan dah pun.
Yang dah siap edit dari dulu tu aku biarkan aje.
Gambar ori aku dah tak jumpe!
So, kualiti gambar ade yang agak kurang sebab download dari facebook kan.
Paham2lah.

Kalau diploma dulu sentiasa nak bergambar.
Nasib dapat classmate bolayankanaje..
Semua sekelas perangai sama je.
Hehe

Salam Rindu.








5 comments:

  1. member2 memang patut kena layankan haha
    sebab nanti ini yang jadi kenangan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kan. Betul tu. bila dah lama2 tengok mesti rindu balik :)

      Delete
  2. akak pun sama juga dulu masa diploma di uitm jengka suka gambor2. tp dah makin tua, makin kurang selera plak nak bergambor. selera dah tumpul kot. hahaha... serius rindu zaman belajar. sekarang degree buat kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat dekat uitm puncak perdana shah alam hehehe
      memang syok kalau dpt kawan yang melayan jeee.. eheheh

      Delete